Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Valiliğe giremeyince bileğini kesti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Valiliğe giremeyince bileğini kesti (Okunma sayısı 1002 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Valiliğe giremeyince bileğini kesti
«
:
Temmuz 27, 2010, 12:51:59 ÖS »
SİVAS'ta bileğinden rahatsızlığı bulunduğu için çalışamayan, 3 ayda bir 600 lira engelli maaşı alan 32 yaşındaki Levent Kargavuş, yardım için gittiği Valilik binasına alınmayınca tepki göstererek meydanda bileğini kesip intihara kalkıştı. Kargavuş, hastaneye kaldırıldı.
Sivas'ta oturan Levent Kargavuş, sabah saatlerinde Valiliğe giderek borcu bulunduğunu, bunun için yetkili biriyle görüşmek istediğini söyledi. Bileğindeki sakatlık nedeniyle çalışamayan ve zaman zaman otellerde kalan Kargavuş, güvenlik noktasındaki polisler tarafından durduruldu.
Yapılan aramada üzerinden neşter çıkan Kargavuş, yardım için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yönlendirildi. Buraya giderek başvuruda bulunan ve acilen 60 liraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Kargavuş’a işlemlerinin yapılacağı ifade edilerek bir haftasonra tekrar gelmesi söylendi. Kendisiyle ilgilenilmediğini ileri süren Kargavuş yeniden kent meydanındaki Valilik binası önündeki süs havuzuna gelerek bağırıp çağırmaya başladı. Beraberinde getirdiği cam şişe parçasıyla bileğini kesen genci olay yerine gelen polis ekipleri ikna etmeye çamlıştı.
O sırada Valilik'te bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Tutar da öfkeli genci sakinleştirmek için çaba gösterdi. Ancak hırçınlığı dinmeyen genci müdürle konuşmasını fırsat bilerek arkasından yaklaşan polis memuru Cihan Terzi ani bir müdahaleyle kontrol etmeyi başardı. Diğer polislerin de müdahalesi ile kontrol altına alınan Kargavuş, olay yerine gelen ambulansa bindirilerek tedavi için Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kargavuş'un sık sık Sosyal Yardımlaşma'ya giderek benzer yardım taleplerinde bulunduğu bildirildi.
Milliyet
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız