Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli babanın dramı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli babanın dramı (Okunma sayısı 1180 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli babanın dramı
«
:
Nisan 08, 2010, 02:05:14 ÖS »
AFYONKARAHİSAR'da doğuştan yemek borusu tıkalı kızının tedavisi için seyyar satıcılık yaptığı arabasını bile satan ve şimdi harabe bir evde eşi ve 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren engelli 39 yaşındaki İsmail Çelik, iş istiyor.
Afyonkarahisar’a 20 kilometre uzaklıktaki Sülümenli Beldesi’nde harabe bir evde eşi ve üç çocuğu ile yaşayan sağ bacağından engelli İsmail Çelik, işsizlikten yakındı. Bir süre öncesine kadar seyyar satıcılık yaparak yaşamını sürdüren Çelik'in 4 yaşındaki kızı Kadriye, doğuştan yemek borusunun tıkalı olması nedeniyle 3 yıl Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördü. Çelik, bu sırada seyyar satıcılık yaptığı arabasını bile satarak kızının tedavi masraflarını karşılamaya çalıştı. Şimdi sermaye bulamadığından eski işini de yapamadağını belirten İsmail Çelik, “Çocuğumun iyileşmesi için varımı yoğumu ortaya koydum. Çocuğum şu an iyileşti ancak daha sağlıklı beslenmesi ve iyi bir ortamda büyümesi gerekli. Şu an çaresiz bir durumdayım ve iş istiyorum” dedi.
YÜZDE 45 ENGELLİ RAPORU VAR
Sosyal güvence olarak sadece yeşil kartı olduğunu belirten Çelik, “Yüzde 45 engelli raporum var. Küçük yaşta geçirdiğim kaza nedeniyle topallıyorum. Hiçbir güvencem yok” dedi. En son 6 gün önce elektriklerinin de borç yüzünden kesildiğini kaydeden İsmail Çelik, borcu ödemesinin mümkün olmadığını söyledi. Çuvaldan ve tahta parçalarından beşik yaptığı 1 yaşındaki oğluna Ulu Önder Atatürk’ün adı Mustafa Kemal’i veren Çelik, tek amacının 3 çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak olduğunu söyledi.
Milliyet
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız