Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
İhtiyaç Sahiplerine Tekerli Sandalye Verilecek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İhtiyaç Sahiplerine Tekerli Sandalye Verilecek (Okunma sayısı 900 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
İhtiyaç Sahiplerine Tekerli Sandalye Verilecek
«
:
Mart 12, 2010, 05:12:47 ÖS »
Konuyla ilgili olarak Vakıf’tan yapılan yazılı açıklamada, “Duyarlı bir toplum sorumlu yönetimler oluşturarak engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmayı amaçlayan Derneğimiz, her hafta bir ilde o ilin valiliği, kaymakamlığı veya Belediye Başkanlığı himayelerinde ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı törenleri yapmaktadır. Bugüne kadar 81 ilde gerçekleştirdiği organizasyonlarla 21 bin adet dağıtım yapan derneğimiz, Karaman İlinde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin taleplerine de cevap vermeyi arzulamaktadır. Karaman bölgesindeki kardeşlerimizin mağduriyetinin ortadan kaldırılması ve topluma kazandırılması amacı ile her türlü yardım ve katkıda bulunmaya hazırız. Yapılan bu çağrılar ve tespitler sonucu , ihtiyaç sahiplerinden alınacak evraklarla, Derneğimize bir üst yazı yazılıp, ekinde evraklar gönderildiğinde derhal gereken yardım yapılacaktır” dendi.
Tekerlekli sandalye almak isteyenlerden istenilen evraklar ise şöyle;
1-İkametgah - Fakirlik kağıdı – Nüfus Sureti Fotokopisi - Sağlık Rapor Fotokopisi (Sağlık Raporu yoksa muhtardan engelli olduğu ve sandalyeye ihtiyacı olduğuna dair bir tutanak yazısı)
2-Her ihtiyaç sahibi kişi için istenilen evraklarda mutlaksa bir telefon numarası ve ne tür tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğu belirtilmesi gerek.
3- Talep Edilecek Sandalye Türleri;
Normal büyükler için – normal küçükler için – altını duymayanlar için tuvaletli – duramayanlar için yatarlı – kilolular için yan çıkarlı.
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Tekerlekli Sandalye Yardımı konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 19 Mart 2010 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.
Karaman'ın Sesi
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız