Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelliler Derneği Vali Okutan'ı Ziyaret Etti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelliler Derneği Vali Okutan'ı Ziyaret Etti (Okunma sayısı 926 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelliler Derneği Vali Okutan'ı Ziyaret Etti
«
:
Mart 12, 2010, 05:11:01 ÖS »
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’nın Şanlıurfa ziyareti sırasında Dernek üyeleri ve zihinsel engelli çocukların Başbakanla görüşmesindeki büyük emek gösteren ve Zihinsel Engelliler Derneğine verdiği destek ve sorunlarının çözümü noktasında Vali Nuri Okutan’a ve eşi Demet Okutan’a teşekkür ettiklerini belirten Satoğlu, “Valimiz Nuri Okutan’ı Türkiye özürlülerimizin babası, sayın eşi Demet Okutan’ı da annesi konumunda görüyoruz ve bu sebepten sorunlarımızı kendilerine iletiyoruz” diyerek teşekkür etti.
Vali Okutan’a engelli gençler adına “Beraber Yürüdük Biz Bu Engelli Yollarda, Beraber Islandak Yağan Yağmurda Şimdi Dinlediğimiz Tüm Şarkılarda Bize Her şey Sizi Hatırlatıyor Şanlıurfa Engellileri” yazılı tişört hediye etti.
Vali Okutan, “Sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde olmak ve temsil ettikleri vatandaşlarımızın talepleri ve sorunlarıyla ilgilenmek görevimiz ve aynı zamanda insani olarak sorumluluğumuzdur. Özellikle engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla tüm personelimin yakından alakalı göstermesi gerektiği talimatını verdim. Bu sorumluluğu yerine getirebilmek için devamlı iletişim halinde olma gayreti içindeyiz. Bu ziyaretlerinden ötürü sevgili başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Urfa Haber
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız