*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Malatya'da Engelli Öğrencilere Afet Tatbikatı  (Okunma sayısı 994 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Malatya'da Engelli Öğrencilere Afet Tatbikatı
« : Mart 12, 2010, 04:56:22 ÖS »

MALATYA AKŞEMSETTİN İŞİTME ELGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU'NDA AFET TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akşemseddin İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen yangın, deprem, ikaz alarm tatbikatı programı çerçevesinde okul kısa sürede tahliye edildi. Daha sonra öğrencilere, yangın, deprem, ikaz alarm tatbikatı gerçekleştirildi.

İtfaiye Eğitim Amiri Harun Üzmez tarafından okul bahçesinde yangın söndürme ve yangın tüpü kullanma eğitiminde tüm okul personeli ve öğrenciler aktif rol aldı. Okulda yatılı kalan öğrencilerin yangın söndürme tüplerini kullanmasına özen gösterildi.

Malatya'nın komşu şehri Elazığ'da gerçekleşen deprem olayının akabinde gerçekleşen tatbikatın geçen yıllara oranla öğrencilerin ilgisini fazlasıyla topladığı ve çok verimli olduğu gözlendi.

Okul Müdürü Vahap Tokmak, yangın, deprem, ikaz alarm tatbikatı ile öğrencilerin bilinçlendirildiğini belirtti.

Malatya Güncel