Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Zihinsel engelliye tecavüz: 17.5 yıl hapis
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Zihinsel engelliye tecavüz: 17.5 yıl hapis (Okunma sayısı 1038 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Zihinsel engelliye tecavüz: 17.5 yıl hapis
«
:
Mart 09, 2010, 12:44:29 ÖS »
Samsun’un İlkadım ilçesinde komşusunun zihinsel engelli çocuğunu alıkoyup tecavüze kalkıştığı iddiasıyla yargılanan 79 yaşındaki emekli polis, 17 yıl 6 ay hapse mahkum oldu.
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada, yaklaşık 3 yıl önce Zeytinlik Mahallesi’ndeki olayda, komşusunun 10 yaşındaki zihinsel engelli çocuğu Ş.D’yi para verme bahanesiyle kandırıp evine çağırarak tecavüze kalkıştığı ve söz konusu çocuğu tehdit ettiği iddia edilen 79 yaşındaki emekli polis Mehmet Sezen’in yargılanmasına devam edildi.
Duruşmada olay nedeniyle 2 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan sanık hazır bulundu.
Hırsızlık suçlarından da sabıkası olduğu öğrenilen sanık, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.
Suçlamanın doğru olmadığını öne süren sanık, "Zaman zaman kapımın önünde top oynayan çocukları gürültü yaptıkları için kovardım. Bu nedenle bu çocuğun annesiyle münakaşamız olmuştu. Bunun için çocuğun annesi bana, ’Senin başına ne işler açacağım görürsün’ diyerek beni tehdit etmişti. Bu nedenle bana iftira atıyorlar. Çocuk benim torumu yaşımdadır. Zaten yaşlı ve hasta biriyim. Beraatimi istiyorum" dedi.
Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanığı 17 yıl 6 ay hapis ve 3 bin TL para cezasına mahkum etti.
Milliyet
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Zihinsel engelliye tecavüz: 17.5 yıl hapis