*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 'Kardeşlik engel tanımaz'  (Okunma sayısı 1329 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
'Kardeşlik engel tanımaz'
« : Şubat 20, 2010, 04:14:08 ÖS »


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen ve işitme engelli ilköğretim öğrencileri ile kardeş ilköğretim okulu öğrencilerinin birlikte futbol eğitimi alacağı, ''Kardeşlik Engel Tanımaz'' projesinde start 22 Şubat Pazartesi günü verilecek.

Engelli çocukların sosyal bütünleşmesini sağlamak amacıyla Futbol Geliştirme Merkezi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği çerçevesinde düzenlenecek olan projede, işitme engelli ilköğretim öğrencileri ile kardeş ilköğretim okulu öğrencilerinin 12 hafta boyunca bir arada futbol eğitimi alacakları belirtildi.

Proje kapsamında; Adana, Ankara, Antalya, Kayseri, Samsun, Diyarbakır, İstanbul, Van, Malatya, Sakarya, Erzurum, Bursa, İzmir ve Trabzon illerinde gerçekleştirilecek çalışmalarda, 2 bine yakın öğrencinin futbol eğitimi alacağı, katılımcı öğrencilere TFF tarafından sertifika ve lisans verileceği de ifade edildi

Zaman