Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli güzel hala tacını bekliyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli güzel hala tacını bekliyor (Okunma sayısı 1155 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli güzel hala tacını bekliyor
«
:
Şubat 05, 2010, 05:38:45 ÖS »
Samsunlu 19 yaşındaki engelli Dünya güzeli Nergis Demiraslan , 13 Mayıs 2008 tarihinde Türkiye Engelliler Güzellik Yarışması'nda 1'inci olmasına rağmen kendisine vaat edilen altın tacın halen verilmediğini öne sürdü.
SAMSUNLU 19 yaşındaki engelli Dünya güzeli Nergis Demiraslan, 13 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Prodüksiyon firması sahibi Arif Çelik’in organizatörlüğünde Antalya Kemer’de gerçekleştirilen Türkiye Engelliler Güzellik Yarışması’nda 1’inci olmasına rağmen kendisine vaat edilen altın tacın halen verilmediğini öne sürdü. Yarışmayı düzenleyen organizatör hakkında geçen Eylül ayında Samsun Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Demirarslan, “Halen vaat edilen altın tacın bana verilmesini bekliyorum” dedi.
Samsun’da oturan ortopedik engelli Nergis Demirarslan, 13 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Prodüksiyon firması Sahibi Arif Çelik’in organizatörlüğünde gerçekleştirilen Türkiye Engelliler Güzellik yarışmasına katıldı. Antalya’nın Kemer İlçesi’nde gerçekleştirilen yarışmada ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Demirarslan, geçen yıl Mart ayında Ankara’da düzenlenen Dünya Engelliler Güzellik Yarışması’nda da ‘Dünya Güzeli’ seçildi.
Türkiye Güzellik yarışmasında 1'inci olan güzele altın taç başta olmak üzere çeşitli hediyeler verilmesinin vaat edildiğini iddia eden Demirarslan, altın tacın kendisine verilmediğini öne sürerek geçen Eylül ayında Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Dosya, yarışma Samsun’da yapılmadığı için Antalya’ya gönderildi.
'Kandırıldığımı düşündüğüm için dava açtım'
Altın tacının kendisi için maddi hiçbir değerinin bulunmadığını belirten Demirarslan şöyle konuştu:
“Yarışmada organizatör birinciye altın tac verileceğini söylemişti. Yarışmanın üzerinden bir buçuk yılı aşkın zaman geçmesine rağmen tac bana halen ulaşmadı. Ben kandırıldığımı düşündüğüm için organizatör hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hala tacımın bana verilmesini bekliyorum. Tacın benim için maddi hiçbir değeri yok ama manevi değeri çok büyük. Tacımdan asla vazgeçmem” diye konuştu.
Nergis Demirarslan, 17 Ağustos 2005 tarihinde denizde şakalaşırken eniştesinin omzundan sığ suya düşmesi sonucu başını sert zemine çarpıp omurilik zedelenmesi nedeniyle felç olmuştu .
Radikal
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız