Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
BÜYÜK ÇEKİŞME
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: BÜYÜK ÇEKİŞME (Okunma sayısı 1547 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
BÜYÜK ÇEKİŞME
«
:
Ocak 29, 2010, 01:54:31 ÖS »
Toyota Kaşıkla Restoranda sanayi esnafına verdiği akşam yemeği ile Kayseri Oto Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ahmet Şahin, mevcut başkan Hasan Odabaşı ve yönetimini odaya siyaset karıştırmakla suçlayıp can evinden vurdu. “Hasan Odabaşı ve yönetimi siyasete daldı esnafı unuttu” diyen Şahin, “Oda başkanı tarafsız olmalı. Oyunu verecek bir partisi olur ancak, görev başında iken tarafsız olmalıdır” dedi.
Kayseri Oto Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olan Ahmet Şahin oda üyelerine Toyota Kaşıkla Restoranda bir akşam yemeği verdi. Yemeğe Sanayi esnafının yoğun ilgisi dikkat çekti.
Yemek sonrası bir konuşma yapan Şahin, Oto Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. Sanayi esnafının sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade eden Şahin, AK Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve Kayseri Oto Sanatkârları Odası Başkanı Hasan Odabaşı’yı eleştiri yağmuruna tuttu. “Hasan Odabaşı ve yönetimi siyasete daldı esnafı unuttu” diyen Şahin, “Biz bu arkadaşlara 4 buçuk yıl çalışsınlar diye hiçbir şey demedik. Basın kuruluşlarına çıkıp icraatlarını da eleştirmedik. Arkadaşlar siyasete ve partiye dalıp esnafı unuttular. Oda başkanı tarafsız olmalı. Oyunu verecek bir partisi olur ancak, görev başında iken tarafsız olmalıdır” şeklinde ifadeler kullandı.
Ardından Kuzey Çevreyol’un yeni sanayiden uzak kalmasının esnafın işlerini olumsuz etkilediğini öne süren Şahin, “Biz görevde olsaydık bu böyle olmazdı. Seçildiğim takdirde şehrin valisi ve belediye başkanını bir araya getirip bu soruna bir çözüm üreteceğim” dedi.
Konuşmasının bir bölümünü seçildiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelere ayıran Şahin, akşam saatlerinde sanayi içerisinde meydana gelen hırsızlıkları önlemek için MOBESE sistemini hayata geçireceklerini söyledi.
ODABAŞI''DAN ZİYARET
Hafta sonu yapılacak olan Oto Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu öncesinde mevcut Başkan Hasan Odabaşı, oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Genel Yayın Yönetmenimiz Recep Bulut’u ziyaret ederek, hem çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de adaylığını açıkladı.
Oto Sanatkarlar Odası’nda hafta sonu olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Oda eski Başkanı Ahmet Şahin’in adaylığını açıklamasının ardından mevcut Başkan Hasan Odabaşı’da, Genel Yayın Yönetmenimiz Recep Bulut’u ziyaret ederek, öncelikle çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette genel kurulla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Odabaşı, yeniden aday olduğunu ifade etti. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaların yer aldığı bir kitapçık hazırlattıklarını ve bu kitapçığı da üyelere dağıttıklarını dile getiren Odabaşı, üyelere çağrıda bulunarak, Cumartesi günü Ayşe Baldöktü Çıraklık Eğitim Merkezi’nde yapılacak genel kurula mutlaka katılmalarını istedi.>kayserihaber.com.tr
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»