Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bodrum'dan 3 ile giyecek yardımı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bodrum'dan 3 ile giyecek yardımı (Okunma sayısı 1017 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Bodrum'dan 3 ile giyecek yardımı
«
:
Ocak 29, 2010, 12:25:42 ÖS »
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Sağlık Vakfı ve özel bir şirket işbirliğiyle kar yağışından olumsuz etkilenen Şırnak, Van ve Muş illerine kışlık giyecek yardımı yapıldı.
Bodrum'un Turgutreis beldesinde faaliyet gösteren zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı ile özel bir şirketin gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında vakfa bağışlanan kışlık giyecekler, 17 koli ile özel bir kargo şirketi tarafından, kar yağışından olumsuz etkilenen Şırnak, Van ve Muş illerine gönderildi.
Vakfın halkla ilişkiler müdürü Şafak Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakıfta duran ve engelli öğrencilere bağışlanan kışlık kıyafetlerin engelli ailelerden de izin alınarak doğu illerine gönderildiğini söyledi.
Vakfın aynı zamanda bir sivil toplum örgütü görevi gördüğünü belirten Yaşar, “Doğudaki kar yağışından sonra bizim burada rahat olmamız beklenemezdi. Çocuklar o karda elleri ayakları üşürken biz burada sıcakta kendimizi kötü hissediyoruz. Bu yardımları yaparak biraz olsun bölgedeki insanlara yardım etmeye çalıştık” dedi.
Özel şirketin sahibi Tayfun Akdeniz ise kendisinin doğudaki turizmci arkadaşlarıyla görüştüğünü ve ihtiyaç sahibi kişileri tespit ettiklerini ifade ederek, “Yaptığımız tespitten sonra kolileri bu adreslere göndereceğiz. Orada yetkili kişiler bu kolileri alıp yardım bekleyen ailelere ulaştıracaklar” diye konuştu.
Hürriyet
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız