*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Genç Yazdığı Romana Destek İçin Yardım Bekliyor  (Okunma sayısı 1024 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 2 milyonda bir kişide görülen bir hastalığa yakalanarak belden aşağısı felç olan ve okulu terk etmek zorunda kalan Soner Demir, yazdığı 500 sayfalık romanını bastırmak için yetkililerden yardım istiyor.

Okumayı çok sevdiğini ancak yakalandığı hastalık yüzünden okulu terk etmek zorunda kaldığını belirten 22 yaşındaki Soner Demir, "2 milyonda bir kişide görülen hastalık maalesef beni buldu. Ben yıllardır bu halimle hayata küsmedim. Önce küçük hikayeler yazdım, ardından roman yazmaya başladım. 2008 yılının başında başladığım romanım 2009 yılının Ağustos ayının sonlarında bitti. Romanımın adı 'Kurtarıcı' ve 23 bölümden oluşuyor. Ben şimdi bu romanımı masamın üzerinde kitap şeklinde görmek istiyorum. Benim

ailemin ekonomik durumu bu kitabı bastırmaya müsait değil. Bu kitabım için devlet büyüklerimden ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hayırsever iş adamlarımızdan yardım istiyorum" dedi.
Medya73.com