Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bedensel Engellilerimizin Mutlu Günü
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bedensel Engellilerimizin Mutlu Günü (Okunma sayısı 1011 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Bedensel Engellilerimizin Mutlu Günü
«
:
Ocak 16, 2010, 01:27:42 ÖS »
Bartın Valiliği İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği 13 ihtiyaç sahibi bedensel engellimize tekerlekli sandalyeleri Bartın Polisevinde düzenlenen mütevazi törenle dağıtıldı.
Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, 3'ü akülü olmak üzere 7'sinin Bartın Merkezdeki bedensel engellimize, geriye kalan 6'sının da ilçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyleyen Vali İsa KÜÇÜK, Türkiye Bedensel Engellilerle Dayınışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL'e destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Vali Yardımcıları Türker ÖKSÜZ, Aki AKÇA ve Ali BEZİRGAN, İl Emniyet Müdürü Burhan GÜMÜŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adem KARAMEŞE, İl Sağlık Müdürü Dr.Osman NACAROĞLU, Ulus Özürlüler Derneği Başkanı Turan BOSTANCI, bedensel engelliler ve ailelerinin katıldığı tören öncesi Vali İsa KÜÇÜK ve Türkiye Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL sohbet ederek özlem giderdiler.
Tekerlekli dağıtım öncesi sohbette Öznur GÜLTEKİN adlı kızımızın Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünü kazandığını ancak kaydını yaptırmasının ardından Bartın'a dönüşte trafik kazası geçirerek bedensel engelli durumuna düştüğünü ve kaydını dondurduğunu, bu durumun kendilerini çok üzdüğünü Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL'le paylaşan Vali İsa KÜÇÜK, dernek olarak ilimize verdikleri desteklerinin önemine dikkat çekerek, Valilik olarak Öznur GÜLTEKİN'in akademik eğitimine devam etmesini istediğini ve her zaman yanında olacağını söyledi. Kozcağız Şarköy'de bulunan sağlık ocağının da aile hekimliği uygulamasına geçilmesinin ardından boş durumda olduğunu, 9 dönümlük bu alanın bedensel engellilerimiz için eğitim merkezi olarak tahsis etmek istediklerini Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kemal DEMİREL'e ifade eden Vali İsa KÜÇÜK, dernek olarak başka projelerinin olması durumunda ortaklaşa çalışma yapabileceklerini belirtti.
Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği olarak ilimize bugüne kadar toplam 126 adet tekerlekli sandalye tahsis ettiklerini söyleyen Kemal DEMİREL, hedeflerinin büyük bir aşk ile tüm engellilere ulaşmak ve onlara destek olmak olduğunu vurguladı. İlimizdeki bu çalışmada ebediyete intikal eden sanatçımız Barış AKARSU'nun ailesine de desteklerinden dolayı teşekkür eden Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL, Vali İsa KÜÇÜK'e sıcak karşılamalarından, engellilere olan hassasiyetinden dolayı şükranlarını arz etti.
Sohbetin ardından Vali İsa KÜÇÜK, Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL ve beraberindeki heyet, 3'ü akülü olmak üzere tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Büyük bir mutluluğun yaşandığı törende Vali İsa KÜÇÜK, Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL'e destek ve katkılarından dolayı Valilik ve bedensel engelliler adına teşekkür plaketi verdi. Ulus Özürlüler Derneği Başkanı Turan BOSTANCI da Vali İsa KÜÇÜK ve Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal DEMİREL'e teşekkür plaketi takdim etmesinin müteakibinde bedensel engellilerimiz büyük mutlulukla tekerlekli sandalyelerini sürme keyfini yaşadılar.
E-Haber Ajansı
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bedensel Engellilerimizin Mutlu Günü