Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Otizm hastalığının tedavi yöntemleri konuşuldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Otizm hastalığının tedavi yöntemleri konuşuldu (Okunma sayısı 1120 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Otizm hastalığının tedavi yöntemleri konuşuldu
«
:
Ocak 15, 2010, 06:16:55 ÖS »
Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansa; İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Hasanoğlu, Avrasya İş Adamları Derneği Başkanı Arif Akifoğlu ve İzmit Belediyesi meclis üyesi ve CHP Eğitim Komisyonu Başkanı Gülümser Ayhan katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Metabolizma ve Beslenme Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın, katılımcılara hastalıkla ilgili olarak önemli bilgiler verdi.
ÇARESİ VAR
Otizm hastalığı ve tedavi yöntemlerinden bahseden Prof. Dr. Ahmet Aydın, günümüzde her 150 çocuktan birini etkileyen hastalığın, en hızlı yayılan nörolojik bozukluk olması nedeniyle dünya genelinde hızla yayılan bir hastalık olduğunu söyledi. Hastalıkta en önemli etkenin erken teşhis olduğunu söyleyen Aydın, ülkemizde de Otizmin Biyomedikal Tedavisiyle ilgili olarak çeşitli araştırmalar yapıldığını belirtti. Konferansa konuşan Başkan Doğan ise, bu tür derneklere destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği’ne yer temin etme sözü verdi.
Kocaeli Gazetesi
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız