Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Öğrenci minibüsüne, demiryolu bakım aracı çarptı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Öğrenci minibüsüne, demiryolu bakım aracı çarptı (Okunma sayısı 1232 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Öğrenci minibüsüne, demiryolu bakım aracı çarptı
«
:
Ocak 15, 2010, 05:51:22 ÖS »
İzmir'in Çiğli ilçesinde, demiryolu bakım onarım aracı, hemzemin geçitte özürlü öğrencileri taşıyan servis minibüsüne çarptı. Kazada, 1 öğrenci hafif şekilde yaralandı.
Aliağa-Menderes hattı üzerinde seyreden makinist Duran Uzun idaresindeki demiryolu bakım onarım aracı, Küçük Çiğli 8786 sokaktan hemzemin geçite giren Seyfettin Tosun yönetimindeki 35 S 00119 plakalı özürlü öğrencileri taşıyan servis midibüsüne çarptı. Kazada, minibüste hasar oluşurken, öğrencilerden Timuçin Taylan (14) hafif yaralandı, servis sorumlusu Habibe Kılıç ise rahatsızlanması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
Çevre sakinleri ve okul yetkilileri, özürlü okulunun hemen yanındaki hemzemin geçitte bariyerlerin ve uyarı işaretlerinin çalışmadığını, her an kaza riskinin bulunduğunu belirterek tedbir alınmasını istedi. Servis minibüsünün, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören özürlü öğrencileri taşıdığı, kaza sırasında 20 öğrenci, şoför ve sorumlunun araçta bulunduğu öğrenildi.
Zaman
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız