Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Bilgisayar öğrenmelerine engel yok
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bilgisayar öğrenmelerine engel yok (Okunma sayısı 1249 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Bilgisayar öğrenmelerine engel yok
«
:
Ocak 14, 2010, 01:43:03 ÖS »
Çine Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği ve Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile dernek üyesi engelli vatandaşlar için bilgisayar kursu açıldı.
Çine Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği binasında açılan kursta 12 kursiyer eğitim almaya başladı.
Oldukça başarılı oldukları gözlenen kursiyerler, bilgisayar öğrenmeleri için engel olmadığın gösterdi.
11 Ocak, 24 Mart’a arasında gerçekleştirilecek kursun ilk etabında 12 engelli öğrenci bilgisayar kullanmasını öğrenecek.
Kursiyerleri eğiten Çine Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar Öğretmeni Ayşe Milaslıoğlu, “Kursiyerlerimiz çok istekliler. Bu da öğrenme sürecini hızlandıracaktır” dedi.
Bu kursun açılışında emeği geçen herkese minnet duyduğunu söyleyen Çine Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ümran Gülten, kursun açılmasında İlçe Kaymakamı Celalettin Cantürk’ün de büyük destek verdiğini belirtti.
Gülten, “Kimse engellileri, ‘adını anmadıklarımız’ ve ‘görmek istemediklerimiz’ olarak düşünmesin. Biz buradayız ve gerçeğiz, kimseden bir ayrıcalık beklemeden eğitim hakkımızı istiyoruz. Yasal hakkımızı korumak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Aydın Denge
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız