Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Başaramazsın demeyin?
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Başaramazsın demeyin? (Okunma sayısı 1261 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Başaramazsın demeyin?
«
:
Ocak 12, 2010, 01:24:49 ÖS »
Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) düzenlenen seminerde konuşan üniversite personeli ve görme engelli İbrahim Bingül, "Görme engelli bir yakınınız varsa asla başaramazsın demeyin. Görme engelli bir kişi hayatın her alanında başarılı olabilir. Yeter ki çalışılsın, imkan tanınsın." dedi.
SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenelenen 'Görme Engellilere Nasıl Rehberlik Edilir' konulu seminerde konuşan üniversite personeli ve görme engelli olan İbrahim Bingül, görme engelli bir kişinin hayatın her alanında başarılı olabileceğini söyledi.
Seminere katılanları görme engellilere fiziki ve sosyal rehberlik konularında bilgilendiren Bingül, "Biz görme engelliler için dokunmak her şeydir. Bir çok şeyi dokunarak anlarız. Görme engelli bir çocuğunuz ya da yakınınız varsa asla başaramazsın demeyin. Görme engelli bir kişi hayatın her alanında başarılı olabilir. Yeter ki çalışılsın, imkan tanınsın." şeklinde konuştu.
Seminere katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz Baytekin de insanın, azmettikten sonra tüm engelleri aşabileceğini belirtti. Seminerin sonunda Bingül'e teşekkür plaketi verildi.
Kayak: Kadinrehberi.com
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Başaramazsın demeyin?