Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Öznur'un Okuması İçin Destek Olunacak
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Öznur'un Okuması İçin Destek Olunacak (Okunma sayısı 1311 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Öznur'un Okuması İçin Destek Olunacak
«
:
Ocak 11, 2010, 02:59:43 ÖS »
Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünü kazanan ve üniversite kaydını yaptırdıktan sonra geçirdiği trafik kazası sonrasında bedensel engelli durumuna düşün Öznur Gültekin'in okuması için Bartın Valiliği ve Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği destek olacak.
Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ve Bartın Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği tekerlekli sandalye dağıtım töreninde trafik kazası geçirerek bedensel engelli durumuna düşen Öznur Gültekin'in durumu herkesi üzdü. Bartın Valisi İsa Küçük, tekerlekli dağıtım öncesi Öznur Gültekin ile sohbet etti. Vali ve salondakiler Öznur'un durumuna üzüldü. Vali Küçük, "Öznur'un akademik eğitimine devam etmesini istiyorum. Her zaman Öznur'un yanında olacağım. Öznur gibi gençlerimize ihtiyacımız var" dedi. Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliğine yaptırdığı kaydını donduran Öznur Gültekin, "En büyük arzum okuluma dönebilmek. Bir gün ben de okula gideceğim. Tek hayalim mühendis olmak. Ailemi çok seviyorum. Bana gösterilen ilgi ve destek beni çok mutlu ediyor. Bu destekle ben her şeyi başarabileceğime inanıyorum" dedi.
Öznur Gültekin'in de durumunu kendisini çok üzdüğünü belirten Türkiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel, de Öznur Gültekin'in eğitimine devam etmesi için destek olacaklarını söyledi.
Medya73.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız