*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Hastaya Sağlam Raporu  (Okunma sayısı 1314 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Engelli Hastaya Sağlam Raporu
« : Ocak 09, 2010, 07:00:41 ÖS »

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Süleymanşah Mahallesi cebeci sokakta ikamet eden 77 yaşındaki ayaklarından özürlü Ali Demir’e Şanlıurfa Devlet Hastanesi Sağlam Raporu verdi.

Akçakale’de yaşayan 77 yaşındaki Ali demir yaklaşık 5 yıldır yatalak olduğunu söyleyerek Şanlıurfa Devlet Hastanesinin kendisine sağlam Raporu verdiğini söyledi. Bu duruma isyan eden 77 yaşındaki Ali Demir: “gelin Halimi görün bu raporu verirken hiç vicdanınız sızlamadı mı” diyerek tepki gösterdi.

Ali Demir içler acısı durumunu şu cümlelerle dile getirdi: “ Ben beş yıldır ayaklarımdan rahatsızım. Akülü tekerlekli sandalye almak üzere Şanlıurfa Devlet Hastanesine Başvuruda bulundum. Doktorlar bana sandalye’ye ihtiyaç yoktur raporu verdi. Ardından tekrar Sağlık müdürlüğüne itirazda bulundum. Onlarda yine bana aynı raporu verdi. Tek amacım akülü tekerlekli sandalye almak üç tane küçük çocuğum var. Yerden kalkamıyorum. Komşularım sağ olsunlar bana yardımcı oluyorlar. Yetkililer gelsin Halimi görsün bu duruma hangi vicdan sahibi sağlam raporu verebilir ki? Diye sormak istiyorum. Yetkililerden tek ricam bana Akülü bir tekerlekli sandalye vermeleridir. 5 yıldır dışarı çıkamıyorum. Yetkililerden bu konuda duyarlılık bekliyorum. Devletimden başka nereye sığınabilirim ki? “dedi.

Sanliurfa.com