*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Norveçli hayırsever aileden Mehmet'e akülü sandalye  (Okunma sayısı 3373 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Norveçli hayırsever aileden Mehmet'e akülü sandalye
« : Ocak 06, 2010, 03:18:16 ÖS »

Alanya Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu`nda öğrenim gören 18 yaşındaki kas hastası Mehmet Küçükyanık’a, Norveç uyruklu hayır sever çift akülü sandalye hediye etti.

Alanya`daki yazlıklarına gelen ve burada yaptıkları araştırma sonucu Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Okulu`nun yardıma muhtaç ve engelli çocuklara eğitim verildiğini belirleyen çift Oslo`da bulunan derneklerinde toplanan yardım paralarıyla okul öğrencileri ve ailelerine gıda ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Okul öğrencilerinden kas hastası 18 yaşındaki Mehmet Küçükyanık`a 2 Bin 500 TL. değerinde tekerlekli akülü sandalye hediye eden Grethe Pedersen (55) ve eşi Jens Chırstıan Larsen (53) “Çok mutluyuz. Mehmet ve ailesini mutlu etmek bizi duygulandırdı. Umarım bu hediye onun hayatında birçok kolaylık sağlar` dedi. Mehmet Küçükyanık ise “ hiç bu kadar sevinmemiştim, bana bu yardımı yapan Norveçli aileye teşekkür ediyorum` dedi. Okulda öğrenim gören 20 aileye ise gıda yardımında bulunan hayırsever çift Mehmet Küçükyanık ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haberalanya.com.tr