Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Belediye Engelliler Merkezi Kurmak İstiyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Belediye Engelliler Merkezi Kurmak İstiyor (Okunma sayısı 1691 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Belediye Engelliler Merkezi Kurmak İstiyor
«
:
Aralık 10, 2009, 12:10:45 ÖS »
Bartın Rotary Kulübü Başkanı Sami Karakaş, yönetim kurulu üyeleri ve Rotary Bölge Başkanı Hasan Akduman, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti.
Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Rotary Kubülü üyelerinin belediyeyi ziyaret ettiği bildirildi. Rotary Bölge Başkanı Akduman ziyarette yaptığı konuşmada kulüplerinin bölgenin en eski kulübü olduğunu belirterek, "Her yıl yenilenen yönetimimizle ortak neler yapabiliriz, ne tür projeler üretebiliriz, toplumdan aldığımızı topluma nasıl geri verebiliriz diye çalışıyoruz. Belediye ile ortak neler yapabiliriz onun peşindeyiz" dedi. Yaklaşık 6 yıldır yapmayı planladıkları engelliler merkezini en geç Şubat ayında bitirmeyi planladıklarını ifade eden Akduman, Belediye Başkanı Cemal Akın'dan çevre düzenlemesiyle ilgili yardım istedi.
Belediye Başkanı Cemal Akın Rotary Kulübü'nün ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederken, "Bizlerin yapabileceği her konuda yardıma hazırız. Engelliler Merkezi inşaatı tamamlandıktan sonra Valimizin başkanlığında en kısa sürede bir araya gelmeliyiz. Yerinde tespitler yaparak, engelli vatandaşlarımızın kullanacağı bu merkezi bir an önce ilimize kavuşturmamız gerekir " dedi.
Haber Fx
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız