Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Zihinsel engellilerin futbol şöleni
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Zihinsel engellilerin futbol şöleni (Okunma sayısı 2025 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Zihinsel engellilerin futbol şöleni
«
:
Aralık 09, 2009, 02:04:44 ÖS »
- Türkiye Vodafone Vakfı’nın desteğiyle Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği tarafından düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye-Vodafone Gençler Karma Futbol Turnuvası’nın finali İstanbul’da yapıldı.
Zihinsel engelli sporcuları toplumsal hayata kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada Adana, Balıkesir, Bursa, Edirne, Kırklareli, Karabük, Kayseri, Manisa, İstanbul, Sinop ve Zonguldak’ta düzenlenen turnuvalarda birinci olan okullar, Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi’ndeki tesislerinde final maçları için buluştu.
Engel seviyesine göre 4 ayrı grupta 4’er takımdan 12 ekibin mücadele ettiği organizasyonda, 72’si engelli, 48’i ise partner olmak üzere 120 sporcu yer aldı.
Karşılaşmalar sonunda, (A) Grubu’nda İstanbul Güngören Bizim Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon ekibi, (B) Grubu’nda Balıkesir Engelli Çocuklar Vakfı ekibi, (C) Grubu’nda Karabük İş Okulu ve Gençlik Spor Kulübü ekibi ile (D) Grubu’nda da Manisa Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Okulu ekibi birinci olmayı başardı.
Organizasyonun sonunda madalyalarını alan engelli sporcular, büyük mutluluk yaşadı.
Radikal
«
Son Düzenleme: Aralık 11, 2009, 05:51:48 ÖS Gönderen: melleseferi
»
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git