Zonguldak’ta Yaşlı ve Engelli Komşusu İçin Belediyeden Yol İstedi

Zonguldak’ta Bahçelievler Mahallesi Gaffar Okkan Sokak Koçak apartmanında oturan Muzaffer Ömür, aynı apartmanın 4.katında ikamet eden ve tekerlekli sandalyeye muhtaç yaşlı ve engelli komşusu Kadriye Gümüşü için, Zonguldak Belediyesi’nden merdivenlere yol yapılmasını istedi.
Muzaffer Ömür yaptığı açıklamada engelli komşusunu evine girip çıkmakta büyük bir zorluk çektiğini evine ancak 4-5 kişinin yardımıyla girip çıkabildiğini belirtilerek, “Sayın belediye başkanımızdan merdivene tekerlekli sandalyenin gidebileceği kadar bir yol yapılmasını talep ediyoruz” ifadesini kullandı.
Yeni Adım Gazetesi KATEGORİLER Haberler
ETİKETLER Bahçelievler MahallesiTekerlekli SandalyeYaşlı ve EngelliZonguldakZonguldak Belediyesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45