*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Şehit İlyas Kaya Sezonu Fikstürü Çekildi  (Okunma sayısı 1737 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Şehit İlyas Kaya Sezonu Fikstürü Çekildi

Şubat ayında İstanbul'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan tekerlekli sandalye basketbol hakemlerimizden Astsubay Başçavuş İlyas Kaya'nın isminin verildiği 2019-2020 tekerlekli sandalye basketbol sezonunun fikstür çekimi Ankara Turist Otel'de gerçekleştirildi.

Fikstür çekimine, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, TBESF Genel Sekreteri Erhan Durukan, TBESF Tekerlekli Sandalye Basketbol Teknik Kurul Başkanı Emin Bayramlar, TBESF TS Basketbol Branş Sorumlusu Önder Yurdagül, TS Basketbol A Erkek Milli Takımı Antrenörü Ahmet Akın ile ligde mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

2019 -2020 İlyas Kaya Sezonu'nda Süper Lig, 28 Eylül'de oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı 19 Ocak-1 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak. Normal sezonun tamamlanmasının ardından 8 takımlı play-off maçları oynanacak.

1. Lig'de ise mücadeleler 12 Ekim 2019-5 Nisan 2020, 2. Lig'de 19 Ekim 2019-22 Mart 2020, 3. Lig'de ise 26 Ekim 2019-15 Mart 2020 tarihlerinde organize edilecek.

Fikstür çekimine göre Süper Lig İlyas Kaya sezonun ilk haftasının programı şöyle:

Güçlü Eller Engelliler SK-Ceylanpınar Belediyesi SK

İzmir Büyükşehir Belediyesi SK-1907 Fenerbahçe SK

İstanbul Bağcılar Engelli Gençlik SK-Gazişehir Gaziantep SK

İskenderun Engelliler SK-Galatasaray SK

Ankara Büyükşehir Belediyesi SK-Balıkesir Büyükşehir Belediyesi SK

TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler SK-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi SK

Altınordu Belediyesi SK-Beşiktaş JK

10.08.2019 - tbesf.org.tr

Etiketler : melikgazi sermaye ben gönlümü aldırdım gün benzini soldurdum nazlıca yardan ayrıldım dara düştümde geldim sevmekten kim olsa adına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun