*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adıyaman’dan engelliler yola çıktı Kaynak: Adıyaman’dan engelliler yola çıktı  (Okunma sayısı 1409 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Adıyaman’dan engelliler yola çıktı Kaynak: Adıyaman’dan engelliler yola çıktı

25. Ayvalık Engelliler Kültür Sanat ve Spor etkinliklerine katılmak için Adıyaman'dan engelliler yola çıktı. Kaynak: Adıyaman’dan engelliler yola çıktı

25. Ayvalık Engelliler Kültür Sanat ve Spor etkinliklerine katılmak için Adıyaman'dan engelliler yola çıktı.Merkezi Adıyaman'da bulunan Anadolu Engelliler Derneği tarafından 11 engelli vatandaş25. Ayvalık Engelliler Kültür Sanat ve Spor etkinliklerine katılmak için yola çıktı. 18-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikle katılacak olan engelliler burada aktif olarak rol alacak.Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Abidin Harputluoğlu, paneller başta olmak üzere çeşitli sosyal ve sportif etkinliklerin düzenleneceğini belirterek, en iyi şekilde istifade etmeyi amaçladıklarını söyledi.Kaynak: İHA

Etiketler : 8 yıldır Diyaliz hastasıyım ilk başlarda kollarımı sormaları beni kizdirirdi saklardım lakin zaman ilerledikçe kalitsal bir rahatsızlık olduğunu benimsedim ve sorunlarla baş etmeyi öğrendim