Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
Mozaik
»
Mozaik
»
Uşak'da İsa Songür Yerel Şarkıcılarla Birlikte Konser Verdi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Uşak'da İsa Songür Yerel Şarkıcılarla Birlikte Konser Verdi (Okunma sayısı 1761 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Mayıs 08, 2016, 06:12:25 ÖÖ »
Uşak'da iki kolu eksik doğan ve tek hayali biyonik kol olan 33 yaşındaki İsa Songür, yerel şarkıcılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır ile birlikte halk konserinde müzikseverlerle buluştu. Birbirinden güzel şarkılar dinleyen müzikseverler, keyifli dakikalar geçirdi.
Uşak Belediyesi'nin sponsorluğunda engelli şarkıcı İsa Songür, yerel sanatçılar Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır ile halk konseri verdi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri; AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Uşak Valiliği ile Uşak Belediyesi'ne destekleri için teşekkür eden İsa Songür, "Bugün burada engelli kardeşlerimizin hayata küsmemesi adına güzel bir projeyi hayata geçirdik. Hiçbir engelli kardeşim yaşamdan uzaklaşmamalı ve kendilerini hayattan soyutlamamalıdır. Tam tersine hayata dört elle bağlanmalıdır. İşte o zaman aşılamayacak engel yoktur. Bugün hayatımı değiştirmek ve biyonik bir kola kavuşmak adına çıktığım yolda emin adımlarla sonuca gidiyorum. Bu yolda bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Cahan ise "Uşaklı engelli sanatçımız İsa Songür, hayatı boyunca çektiği bütün sıkıntılarına rağmen hayattan kopmayarak başarılı işlere imza atmıştır. Biz de bu azimli davranışa belediye olarak destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engellerin aşılması adına vatandaşlarımızın tüm projelerine her zaman açık olacağız. İsa Songür kardeşime ve yerel değerlerimiz olan Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır'a da bu unutulmaz gecede bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.
Engelli şarkıcı İsa Songür, gecenin sonunda Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a çıkardığı albümünü imzalayıp hediye etti.
05.05.2016 - DHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız