Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Pursaklar Belediyesi Down Sendromlu Çocuklar İçin Eğitim Merkezi Açıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Pursaklar Belediyesi Down Sendromlu Çocuklar İçin Eğitim Merkezi Açıyor (Okunma sayısı 912 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Mart 25, 2016, 12:48:54 ÖS »
Alt yapısı tamamlanan ve Pursaklar'daki 20 down sendromlu çocuğun eğitime başladığı Nezaket Eğitim Merkezi, yarın açılıyor. Eğitim merkezi açılışı öncesi anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri ve aynı zamanda Türkiye'nin ilk engelli bürokratı olan Kenan Önal'ı bakanlıkta ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Çetin'e Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de eşlik etti. Pursaklar Belediyesi tarafından down sendromlu çocuklar için özel olarak hazırlanan ve resmi açılışı yapılacak olan Nezaket Eğitim Merkezi'nin detaylarını paylaşan Başkan Çetin, "Pursaklar'da her kesime yönelik hizmetimiz var. İstiyoruz ki herkesi tebessüm ettirelim. Kenan Bey'i yarınki açılışımıza davet ettik" dedi.
Belediyenin projelerinin çok anlamlı olduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Kenan Önal, "Belediye Başkanımız Selçuk Bey'e teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmeti düşünmek ve bunu uygulamaya koymak çok önemli. Pursaklar çok şanslı. Yarınki açılışa katılarak ailelerle ve çocuklarla bir araya gelmek beni mutlu edecektir" diye konuştu.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Eğitim Merkezi, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde resmen açılacak.
24.03.2016 - İHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız