Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Otizm Hastası Minik Ayaz Tedavi Yardımı Bekliyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Otizm Hastası Minik Ayaz Tedavi Yardımı Bekliyor (Okunma sayısı 1043 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Otizm Hastası Minik Ayaz Tedavi Yardımı Bekliyor
«
:
Aralık 04, 2015, 03:50:13 ÖS »
Otizm Hastası Minik Ayaz Tedavi Yardımı Bekliyor
Yüzde 64 engelli olduğu için yardım alamayan otizm hastası Ayaz Ertürk, ailesinin bankalardan çektiği kredilerle tedavi gördü. Ancak ailenin kredileri ödemede güçlük çekmesi nedeniyle tedavisi yarıda kaldı. Başka bankalardan da kredi alamayan aile, devlet büyükleri ve hayırseverlerden yardım bekliyor.
Minik Ayaz’ın anneannesi Ayten Yılmaz, "Özür oranı raporu yüzde 64 olduğu için aile yardım alamıyor. Ailenin durumu hiç iyi değil. eğitimi ve tedavisinin devamı için müracaat ettiğimiz tüm kamu kurumlarından bir sonuç alamadım. Sosyal yardım dernekleri ve hayırseverlerin vicdanına kaldık. Bu çocuğun 5 yaşına kadar acil ve düzenli bir eğitim alması gerekiyor. Eğitimciler bu çocuğun kurtulma şansının çok yüksek olduğunu söylüyor. Her otizm hastası kurtulamıyor. Ekonomik olarak tükendik ve bankalar artık kredi talebimizi karşılamıyor. Evladımın ilaçları tükendi ve nöbet ağlamaları kesilmiyor" dedi.
Torunu Ayaz’ın annesinin de böbrek ve panik atak hastası olduğunu belirten Yılmaz, "İki aylık ilaç masrafımız 800 lira. Özel merkezlerde bu hastaların tedavisinin 40 dakikası bin 400 lira. Çocuğun acilen desteğe ihtiyacı var. Tüm devlet yetkililerine çağrıda bulunuyorum; sesimizi duysunlar. Hayırseverlere rica ediyorum bu çocuğu kurtarsınlar" diye konuştu.
25.11.2015 - İHA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Otizm Hastası Minik Ayaz Tedavi Yardımı Bekliyor