*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çorum İŞKUR'dan Zihinsel Engellilere Yönelik Kurs  (Okunma sayısı 916 defa)

Çevrimdışı bizdevariz.net

• Administrator
  • Sr. Member
Çorum İŞKUR'dan Zihinsel Engellilere Yönelik Kurs
« : Temmuz 09, 2015, 12:01:06 ÖS »
Çorum İŞKUR'dan Zihinsel Engellilere Yönelik Kurs

Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), zihinsel engellilere yönelik  10 kişilik "servis komisi" mesleğinde kurs açıyor.

Engellilerin mesleki eğitimi çerçevesinde İŞKUR İl Müdürlüğü, Çorum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Çorum Özel Eğitime Muhtaç Spastik, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği işbirliğinde Anitta Otel'de "Servis Komisi" mesleğinde zihinsel engellilere yönelik 1 grup halinde toplam 10 kişilik işgücü yetiştirme kursu açılacak.

Kurs programı; 20 Temmuz - 9 Eylül 2015 tarihleri arasında uygulanacak. Hafta içi Anitta Otel'de 08.00 - 12.00 saatleri arasında düzenlenecek kurs, toplam 38 fiili gün, 192 saat sürecek.

Kursa katılım şartları ise söyle:

- İŞKUR'a kayıtlı zihinsel engelli işsiz olmak,

- 16-30 yaş arasında bay-bayan olmak,

- Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi mezunu olmak,

- Açık öğretim ve ikinci öğretim hariç öğrenci olmamak,

- İŞKUR'un Kurs, TYP, İşbaşı Eğitimi ve Girişimcilik programlanndan son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak,

- Emekli veya aktif sigortalı olmamak.

Söz konusu kursa katılmak isteyen ve durumu şartlara uyan müracaatçıların, İŞKUR Çorum İl Müdürlüğündeki İş ve Meslek Danışmanları ile mülakat tarihinden önce görüşmeleri gerekiyor.

Mülakat ise 13 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 14.00'de Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar 8. Sokakta bulunan Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapılacak.

07.07.2015 - yildizhaber.com

Anahtar Kelimeler : ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR MERSİN MUT Kayseri  Slaven Bilic GOL Olcay Veli, Motta Beşiktaş Sefa Kayseri spor hastane gibi Kayserispor ve seyircisi