*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 34 Engelli Hizmetli Kadrosunda Okullara Atandı  (Okunma sayısı 869 defa)

Çevrimdışı bizdevariz.net

• Administrator
  • Sr. Member
34 Engelli Hizmetli Kadrosunda Okullara Atandı
« : Temmuz 09, 2015, 04:23:13 ÖÖ »
34 Engelli Hizmetli Kadrosunda Okullara Atandı

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonunda Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü için hizmetli kadrosuna 34 kişi atandı. Ataması yapılanların 20 tanesi merkezde kalırken 14 kişide ilçelere dağıtıldı.

2015 Yılı 1. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sınavı sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 34 engelli belirlendi.

Belirlenen isimler il genelindeki kurumlara yönlendirildi. 34 Kişiden 20 tanesi il merkezinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda görevlendirilirken 14 kişi de Göksun, Andırın, Afşin, Elbistan, Pazarcık, Çağlayancerit  ilçelerine taksim edildi.

Elbistan’a ise 2 kişinin ataması yapıldı. Gönderilen ve hizmetli kadrosundaki iki kişiden biri Cumhuriyet Ortaokulu’nda diğeri ise Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapacak.

07.07.2015 - elbistaninsesi.com

Anahtar Kelimeler : ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR KAHRAMAN MARAŞ MERKEZ Zurab Sefa Abdullah Jaja  Nobre Simic Mouche Cleyton Alper Ertuğrul Cüneyt Yener Taner Okay