Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
Kitaplık
»
Kitaplık
»
Down Sendromlu Oğlu İçin Kitap Yazdı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Down Sendromlu Oğlu İçin Kitap Yazdı (Okunma sayısı 1448 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Down Sendromlu Oğlu İçin Kitap Yazdı
«
:
Aralık 13, 2014, 03:29:34 ÖS »
Down Sendromlu Oğlu İçin Kitap Yazdı
Hataylı yazar Sena Köse Demircioğlu, down sendromlu oğlu Berk için "Aynı Hayattayız" adlı kitap yazdı.
Demircioğlu, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde (ZİREM), kitabın tanıtımında yaptığı konuşmada, engelli çocuklara sahip aileleri, Allah tarafından seçilmiş şanslı aileler olarak gördüğünü söyledi.
Down sendromlu oğlunu topluma kazandırmak için çok çabaladıklarını ifade eden Demircioğlu, oğlunun şuan bir hastanenin kafeteryasında çalıştığını kaydetti.
Toplumsal Kitabevi ve Yayınlarından çıkan kitabında down sendromlu çocukların ve ailelerinin yaşadıkları zorluklara gerçekçi yaklaşımlarla değindiğini belirten Demircioğlu, şöyle devam etti:
"Bir down sendromlu annesi olarak istedim ki diğer insanlar yaşadığımız sorunları, karşılaştığımız güçlükleri görsünler. Amaçlarımdan biri de birazcık down sendromlu çocuğu olan annelere seslenmek. Korkmayın böyle bir çocuğa sahip olmak dünyanın sonu değil. Onlarla da çok mutlu olabilirsiniz. Onları tüm zorluklara göğüs gererek, mücadele ederek eğitin. Yılmayın ve asla vazgeçmeyin. Onların hassaslığını ve kırılganlığını gözardı etmeyin. İnanın biz anneler her zaman inanılmaz başarıların altına imza atıyoruz. Onları topluma kazandırabilir kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayabiliriz. Engelli çocuklarınızı eve hapsetmeyin. Onları topluma sokarak kendilerinin değerli olduğunu hissettirin."
13.12.2014 - AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
Kitaplık
»
Kitaplık
»
Down Sendromlu Oğlu İçin Kitap Yazdı