Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Memur İçin Makam Arabası Tahsis Etti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Memur İçin Makam Arabası Tahsis Etti (Okunma sayısı 648 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Aralık 06, 2014, 01:37:29 ÖS »
Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, işe geliş ve gidişlerde sıkıntı yaşayan bedensel engelli memur Kadriye Arıal için kendi makam aracını tahsis etti.
Engelliler hayatın her alanında sıkıntılarla boğuşurken, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahattin Kabahasanoğlu, örnek olacak bir uygulamaya imza attı. Kabahasanoğlu, müdürlükte görev yapan 43 yaşındaki bedensel engelli memur Kadriye Arıal'ın işe geliş ve gidişlerde sıkıntı yaşadığını öğrenince, makam arabasını tahsis etti. Böylece engelli memur evine rahat gitmeye başladı.
MOTOSİKLETE BİNİYOR
1,5 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle koltuk değneğine mahkum olan Kadriye Arıal, evlenip bir çocuk sahibi oldu. Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün evrak kayıt şubesinde çalışan Kadriye Arıal, motosiklet kullanmayı öğrenerek işe gidip gelirken rahat etti. Ancak yaz ayları geçip yağışlı havalar başlayınca dolmuşa binen engelli memur zor anlar yaşamaya başladı.
ÇOK MUTLU OLDU
Bedensel engelli kadının yaşadığı zorlukları öğrenen Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, makam aracını tahsis etti. Bu durum karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Kadriye Arıal, "Engelli bir insan olarak işe gidip gelmekte çok zorlanıyordum. Sağolsun müdürümüzün sayesinde bu sıkıntım gitti. Darısı diğer engelli kardeşlerimin başına" dedi.
25.11.2014 - Sabah
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız