Konya Engelliler Gücü 2. Devre İçin Takviyelerini Yaptı
.gif)
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen Ampute Süper Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Konya Engelliler Gücü, 2 Mart'ta başlayacak 2. devreye haftada 3 gün yaptığı yoğun antrenman temposu ile hazırlanıyor.
İlk devrenin son maçında Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü 7-0 gibi farklı skorla geçen yeşil-beyazlılarda güzel galibiyetin yankıları hala sürerken, temsilcimiz transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Konya E.G. kadrosuna 2 futbolcu dahil etti. Akşehir Nasrettin Hoca Spor Kulübü ile Avrupa ikinciliğini tadan Milli tekvandocu, Hakan Öz'ü forvete monte edildi. Yeşil-beyazlılar birde geleceğe yatırım yaparak 19 yaşındaki kaleci Mehmet Sami Üzeyir ile anlaştı.
2 Mart'ta start alacak ikinci yarıda temsilcimiz, Kayseri Engelliler Gücü ile Selçuklu Belediyesi Sahası'nda kozlarını paylaşacak. Trt 3'ün canlı olarak yayınlayacağı karşılaşma 10.30'da start alırken, Konya Valisi Muammer Erol'un da maçı takip edenlerin arasında yer alacağı söyleniyor.
18.02.2014 - hakimiyetAnahtar Kelimeler : Ücretsiz Seyahat Hakkı İçin Yönetmelikte Belirlenen Kartlar tüm Türkiye’de Geçerli Olacak