*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelli Ahmet Hamza Çatal Beşiktaş'tan Ayrıldı Milli Takıma Seçildi  (Okunma sayısı 1524 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 20677
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
İşitme Engelli Ahmet Hamza Çatal Beşiktaş'tan Ayrıldı Milli Takıma Seçildi



Kulağındaki işitme kaybı nedeniyle Beşiktaş serbest bırakılınca İşitme Engelli Milli Takımı'na çağrılan 18 yaşındaki Ahmet Hamza Çatal, 6 defa milli forma giymenin sevincini yaşadı.
 
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın Adana Demirspor A-2 takımında keşfederek geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takıma transfer olan Ahmet Hamza Çatal, sahaya işitme kaybı yaşadığından dolayı işitme cihazıyla çıkmak zorunda kaldı. Sezon sonu maçların sona ermesiyle birlikte serbest bırakılınca Adana Demirspor'a dönen genç futbolcu, İşitme Engelliler Milli Takımı'na çağrıldı. Genç futbolcu, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen İşitme Engelliler Oyunları'nda 6 kez forma giydi.
 
"HEDEFİM A MİLLİ TAKIM"
 
Beşiktaş'ta güzel günler geçirdiğini belirten genç Ahmet Hamza Çatal, şunları söyledi: "Beşiktaş'taki antrenörlerim ve kulüp personeli dönmememi istedi. Ancak ben kendi başarım için Adana Demirspor'un daha iyi olacağını düşünerek döndüm. Adana Demirspor'da forma şansı bulacağımı düşündüm. Kulağımda yaşadığım işitme kaybı futbol oynamama engel olmuyor. Çünkü cihaz kullanıyorum. Federasyon da buna izin veriyor. İşitme Engelliler Milli Takımı'nda 6 kez forma giydim. Orada da güzel günler geçirdim. İşitme Engelliler Milli takımdaki görevimi sürdürerek aynı zamanda U-19, U-20, U-21 daha sonra Ümit Milli ve A Milli takım formalarını da giymek istiyorum."
 
"SÜPER LİG MÜCADELESİ İÇİNDE OLACAĞIM"
 
Adana Demirspor A-2 takımında forma giyen Ahmet Hamza Çatal, son olarak şöyle konuştu: "A takıma yükselmek ve Adana Demirspor'u layık olduğu Süper Lig mücadelesinde ben de yer almak istiyorum. Yaşadığım tüm sağlık sorunlarında ailem yanımda oldu. Onların sayesinde doğru seçimler yaptım. İşitme Engelliler Milli Takımı'nda yoluma devam edeceğim. Aynı zamanda futbolcusu olduğum Adana Demirspor'da da hedeflerime ilerlemek istiyorum."
 
 
16.08.2013 - haberler.com