Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Engelli Yüzücüler Milli Takım Kampı'nda
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Yüzücüler Milli Takım Kampı'nda (Okunma sayısı 1373 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Yüzücüler Milli Takım Kampı'nda
«
:
Temmuz 25, 2013, 01:19:27 ÖS »
Engelli Yüzücüler Milli Takım Kampı'nda
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şubesi Milli Takım iskeletini oluşturmak için Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan 35 sporcuyu İstanbul Büyük Şehir Cebeci Spor Kompleksinde kaynaşma kampa aldı.
15 Temmuz’da başlayan ve 28 Temmuz’da sona erecek olan 2. Etap Engelliler Yüzme Milli Takım kampına Ankara, Manisa, Eskişehir, Isparta, Denizli, Mersin, Bursa, Erzincan, Kahraman Maraş, Balıkesir, Çorum ve İstanbul içerisinden 35 sporcu katıldı.
GÜNDE İKİ ANTRENMAN
S1 ve S10 arasındaki engelleri bulunan yüzücüler Milli Takım antrenörleri Abdullah Duran Arslan, Kerem Arda, Şule Şenyoğurtçu, Saliha Altaylı, Baykal Karataş, Fuat Özsaatçı, İbrahim Kaç, İsmail Ayık ve Barış Özsu nezaretinde kendilerine öngörülen antreman programlarını büyük bir titizlikle yerine getirmeye çalışıyorlar.
Sporcular çeşitli engellerine aldırış bile etmeden günde iki antreman ile kamptaki çalışmalarını büyük bir hırsla sürdürüyor.
ÖNEMLİ BİR HAZIRLIK SÜRECİ
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şubesi As Başkanı Cengiz Altaylı, milli takım kampının Eylül ayında Mersin’de yapılaması ön görülen Türkiye Şampiyonası öncesinde önemli bir hazırlık süreci içerdiğine işaret ederek;
"Geçtiğimiz Mart ayı başında yaptığımız Türkiye Şampiyonasında derece yapan tüm sporcularımızı bu kamp çerçevesinde bir araya getirdik. Kamp süresince sporcularımızın bireysel becerilerinin arttırılması,kuvvetlenmesi,yüzme tekniklerinin milli takım antrenörlerince kazandırılması gibi önemli programları kendilerine veriyoruz.Gerek Yurt içi gerekse yurt dışında yapılacak olan yarışmalarda uyulacak kurallarla ilgili seminerler de veriyoruz.Tabiki kampın en büyük özelliği tüm sporcuların birbirleriyle kaynaşıp birbirini yakından tanımasıdır.Hedefimiz Beytullah Eroğlu, Şebnem Güre ve Alper Ceylantepe gibi milli sporcu sayısını arttırmak istiyoruz.Bununla ilgili tüm illerde yüzme sporuna yatkın engellileri taramadan geçirip bu sayıyı çoğaltacağız.Milli Takım kampı aynı zamanda milli takımın iskeletini oluşturmaktır" dedi.
Milli Takım Kampından bulunan engelli yüzücüler Milli Takım antrenörleri Abdullah Duran Arslan ve Kerem Arda tarafından organize edilen Boğaz Turu gezisine katıldılar.Engelli yüzücüler, Boğaz gezisi boyunca İstanbul’un tarihi güzelliklerini yakından görme fırsatını yakaladı.
25.07.2013 - Akşam
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Engelli Yüzücüler Milli Takım Kampı'nda