Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Metin Sabancı Okulları Yaz Programı Devam Ediyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Metin Sabancı Okulları Yaz Programı Devam Ediyor (Okunma sayısı 1789 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 22, 2013, 12:06:51 ÖS »
19 Temmuz’a kadar devam eden Metin Sabancı Okulları’nın, yaz programına katılım devam ediyor.
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı çatısı altında, hafif düzeyde zihinsel engelli çocuklar ile Cerebral Palsy'li çocuklara eğitim veren Metin Sabancı Okulları'nın 1 Temmuz'da başlayan yaz okulu programı, 19 Temmuz'a kadar devam edecek. Katılmak isteyenler, kurumla iletişime geçebilir.
Vakfın yazılı açıklamasına göre, yaz okulunun eğitim programında, çocukların sosyal ve fiziksel becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetler ağırlık kazanırken, çocukların, sosyal etkinliklerle özgüven kazanmaları, kendilerini ifade etme becerileri, paylaşma ve yardımlaşma duygularının geliştirilmesi amaçlanıyor. Programın içinde, matematik, fen ve doğa bilgisi, Türkçe ve spor derslerinin yanı sıra, drama, sanat, müzik, okuduğunu ve dinlediğini anlama, mutfak sanatı ve sinema saati gibi aktiviteler ile çocukların fiziksel gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek sportif faaliyetler de yer alıyor.
Yaz okuluna kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgi edinmek için öğrenci işlerine 0 850 220 07 71 numaralı telefondan ulaşmak veya
ogrenciisleri@tscv.org.tr
adresine e-mail göndermek gerekiyor.
10.07.2013 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki