Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Engellilere Boccia Branşı ile İlgili Eğitim Verildi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engellilere Boccia Branşı ile İlgili Eğitim Verildi (Okunma sayısı 1222 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 17, 2013, 02:28:29 ÖS »
Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü faaliyet göstereceği ‘Boccia’ branşı ile ilgili olarak Nihat Yılmaz’dan eğitim aldı.
SEMİNER VERDİ
Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde fuar içerisinde bulunan Sivil Toplum Merkezi`nde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Boccia branşı Milli Takımlar Baş Antrenörü Nihat Yılmaz`ı ağırladı. Yılmaz, kulüp üyeleri ve yöneticilerine Boccia branşı ile ilgili bir seminer verdi. Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm de seminer sonrasında Yılmaz`ı makamında ağırladı.
PARALİMPİK BOCCİA`YI ANLATTI
Antrenör Nihat Yılmaz, kulüp yöneticileri ve engelli sporculara Boccia hakkında bilgiler verdi ve engelli sporculara uygulamalı olarak denemeler yaptırdı. Zihinsel ve bedensel engelli tüm grupların çok rahatlıkla bu sporu yapabileceğini gösteren Yılmaz, Boccia`nın kapalı ve açık makanlarda oynanabilen, özellikle “Serebral Palsi”li engelli grubunun fiziki ve psikolojik gelişimine son derece olumlu etkileri olan bir spor dalı olduğunu belirtti.
ENGELLİLERE SPOR DAVETİ
Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Cengizhan, Paralimpik Bocce`yi Kocaeli`ye kazandırarak bir ilki gerçekleştirdikleri için son derece mutlu olduğunu ifade etti. Engellilerin Boccia ve diğer sporları yaparak hem fiziki, hem de psikolojik olarak kendilerini geliştirebileceklerini, bu gelişimi gördüklerinde ise kendilerini daha mutlu hissedeceklerini belirten Cengizhan, tüm engellileri kulübe spor yapmaya davet etti.
17.07.2013 - bizim kocaeli
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız