Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Net Görüş Projesi ile Görme Engelliler İçin Bilgisayar Kursu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Net Görüş Projesi ile Görme Engelliler İçin Bilgisayar Kursu (Okunma sayısı 1740 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 04, 2013, 01:32:58 ÖS »
Mersin Valiliği koordinesinde görme engelliler için hayata geçirilen "Net Görüş" projesi kapsamında açılan bilgisayar kursları, yeni katılımcılarını bekliyor.
Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Usta, yaptığı yazılı açıklamada, Braille alfabesi destekli klavye ve "Jaws" programı kullanılarak, Mezitli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından sabah, öğle ve akşam kurslarının verildiğini ve bunun da Mersin'de bir ilk olduğunu kaydetti.
Şimdiye kadar görme engelli vatandaşlar için açılan kurslara 39 kursiyerin katıldığını ve bunlardan 20'sinin sertifika almaya hak kazandığını belirten Usta, şöyle devam etti:
"Görme engelli vatandaşlarımızın eğitimden faydalanabilmeleri için servis imkanı sağladık. Erdemli ilçesinden 5 görme engelli vatandaşımız bu kurslardan faydalanmak amacıyla Erdemli Belediyesi'nin sağladığı servis aracı ile Mezitli Halk Eğitimi Merkezi'ne gelmektedir. Bu bizi çok mutlu etmiştir. Hedefimiz Mersin'de ki tüm görme engelli vatandaşlarımıza bu eğitimin ulaşmasını sağlamaktır."
Usta, ayrıca, kurslara katılmak isteyen görme engelli vatandaşlar için kurslarının devam ettiğini bildirdi.
22.06.2013 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız