*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ünye'ye İşitme Engelliler Sınıfı Açılıyor  (Okunma sayısı 1589 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Ünye'ye İşitme Engelliler Sınıfı Açılıyor
« : Temmuz 04, 2013, 01:28:56 ÖS »
Ünye'ye İşitme Engelliler Sınıfı Açılıyor

Ünye'de 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Prof. Dr. Necmettin Polvan İlkokulu'nda işitme engelliler sınıfı açılacağı bildirildi.

Ünye'de 23 bin 711 öğrenci karne alma sevinci yaşarken, her dönem farkı okullarda düzenlenen "Yıl Sonu Kapanış Töreni" bu yıl Prof. Dr. Necmettin Polvan İlkokulu'nda yapıldı.

Okul Müdürü Ahmet Turan Arslan, törende yaptığı konuşmada, 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren biri işitme engelliler sınıfı olmak üzere iki özel eğitim sınıfının okullarının bünyesinde hizmete açılacağını açıkladı.

Programda öğrencilerin folklor gösterileri ve anasınıfı öğrencilerinin gösterilerinin ardından ödül törenine geçildi.

Kaymakam Mustafa Demir ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere karneleri ve "Bir Kitap da Sen Anlat" Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri verildi.

Törene Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, daire amirleri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

15.06.2013 - AA