Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
MHP Ordu’dan 200 Engelliye “Kadro” Sözü
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: MHP Ordu’dan 200 Engelliye “Kadro” Sözü (Okunma sayısı 724 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Haziran 26, 2013, 11:02:03 ÖÖ »
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesini aldığı takdirde belediye bünyesinde Engelliler Koordinasyon Merkezini kurarak 200 engelli arkadaşımıza kadrolu olarak iş imkanı sağlayarak istihdama kazandıracağız. Böylece bütün egeli arkadaşlarımızın bütün çalışmalarını, projelerini de bu çatı altından hayata geçirmiş olacağız” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Teşkilatına bağlı olan Engelli Koordinasyon Başkanlığı (EKM) ve Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı birlikte tertiplediği engellilerle birlikte dayanışma, kaynaşma ve birlikteliği pekiştirme maksadıyla Ordu’da görev yapan basın mensuplarıyla beraber yemekte bir araya geldi.Tertiplenen yemeğe MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, EKM Başkanı Fahri Gümüş, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Tokat Çebi, Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Kalpaklıoğlu ve partililer katıldı.Yemekte konuşma yapan MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt; “Bütün gayesi ve amacı Ordu’da engellilerin yaşanabilir bir şehirde insanca yaşamını sağlayacak projeleri hayata geçirmek için gayret gösteren Engelli Koordinasyon Merkezimiz ve MHP olarak bizler engelli olmanın bir sorun olmadığını, temel meselenin beyin engelli olmak olduğuna inanıyoruz. Çünkü beyinleri küçük olanlar toplumu yaşanabilir bir toplum olmaktan uzak tutarlar. Ama beyinleri büyük düşünenler insanının her meselesinin yanında yer alırlar. İnsanının her sorununa sahip çıkarlar.MHP olarak biz üreticiden çiftçiye, işçiden esnafa, memurdan işadamına, gencinden yaşlısına, engellisinden velhasıl toplumun bütününe hizmet etmek için kurulu bir siyasi hareket olarak Türk Milletinin 75 milyonu olarak mutlu bir yaşam sürmesi için mücadele veriyoruz” diye konuştu.Bu mücadelemizin bir parçası olarak Ordu MHP Engelliler Koordinasyon Merkezini hayata geçirdik diyen Enginyurt sözlerine şöyle devam etti;
“Arkadaşlarımız Ordu Kadın Kolları Başkanlığı ile birlikte ev ziyaretleri, esnaf ve işyeri ziyaretleri ile mahalle ziyaretleri ile toplumumuzda ki insanımızın yüzünün gülmesi adına büyük bir çaba ve gayret gösteriyorlar.Buradan bütün engelli vatandaşlarımıza sesleniyorum, biz MHP olarak başta Ordu Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçe belediyesini Türk Milletinin ve Orduluların bize verdiği destekle kazanacağız. Kazandığımız gün Ordu özellikle Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe ve Gülyalı sahil şeridinde ki şehirleri engellilerin yaşanabilir bir kent olduğunu hep birlikte göreceğiz.” Belediye Başkanı Seyit Torun’u da eleştiri oklarına tutan Enginyurt daha sonra şunları kaydetti; “Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun sadece gülücük dağıtarak meseleleri çözdüğünü zannediyor. Ama bugün Ordu’da hiçbir engelli Ordu kaldırımlarından ve sokaklarından geçme hakkına ve imkanına sahip değil. Ordu sokakları adeta işgal edilmiş durumda. Kaldırımlar işgal edilmiş durumda, market sahiplerinden manavına, AVM’sinden farklı işyerlerine kaldırımlar adeta işyerlerinin malı ve tapulu arazisi gibi görülerek işgal edilmiş durumda, bırakın engellileri yayalar bile cadde ve sokaklarda yürüyemez hale geldi. Araç trafiği park meselesi yüzünden saat 4’den sonra şehri yaşanamaz bir hale getirdi.
Dolayısıyla Ordu’yu yönetmekten aciz bir belediye başkanını, yönetme kabiliyeti bile olmayan belediye başkanını inşallah Ordulular bu dönem değiştirerek 10 yıl sana yeter , 10 yıl boyunca Ordu’yu perişan ettin, engellilere gülücük dağıttın, çiçek götürdün, buket verdin, pasta verdin, çikolata verdin günlerinde yanlarında yer aldın ama maalesef engellilerin hiçbir meselesini çözmedin, yardımcı olmadın diyerek MHP olarak Ordu’yu tekrar ifade ediyorum başta engelliler olmak üzere bütün Orduluların yüzünün güldüğü düzenli, tertipli bir şehir haline getirmek için mücadelemiz devam ediyor. Bu mücadelemizde bütün Ordululardan yardım bekliyoruz.”EKM Başkanı Fahri Gümüş de yaptığı konuşmada; “MHP’nin kurmuş olduğu EKM’nin toplumun her kesimine hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Biz engellilere hizmet vermek için kimsenin dili, dini, ırkı, mezhebi dünya görüşü ne olursa olsun herkese eşit hizmet için kapımız açıktır. Bu vesile ile amacına uygun çalışmalarına devam eden dernek başkanlarına, sivil toplum örgütlerine ve bütün kamuya teşekkür ediyoruz. Ayrıca EKM’nin kuruluşunda büyük emeği geçen İl Başkanımız Sayın Cemal Enginyurt’a, İl Kadın Kolları Başkanımız Sevim Çebi’ye Merkez İlçe Başkanlığımıza ve Ülkü Ocaklarımıza verdikleri destek ve sağladıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından EKM Başkanı Fahri Gümüş tarafından yardım ve katkılarından dolayı MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt’a ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Tokat Çebi’ye plaket verildi.
21.06.2013 - orduyorum.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız