*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Görme Engellilere Santral Operatörlüğü Sertifikası  (Okunma sayısı 1634 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Görme Engellilere Santral Operatörlüğü Sertifikası
« : Haziran 09, 2013, 01:12:17 ÖS »
Görme Engellilere Santral Operatörlüğü Sertifikası

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenci Genel Müdürlüğünün faaliyet programı içerisinde yer alan ve Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Selçuklu Mediha-Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler İlköğretim Okulunda açtığı Santral operatörlüğü kursunu öğretmenler Abdullah Öztürk ve Ramazan Öztürk tarafından 120 saat olarak verildi. Kursta başarılı olan 11 kursiyer okulda düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

Kaliteli insanın yolunun eğitimden geçtiğini söyleyen Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Latif Kaya “ Görme Engellilere yönelik bu yıl açmış olduğumuz 3 ncü Santral operatörlüğü kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini dağıtıyoruz..Ayrıca devam eden dördüncü kursumuz tamamlandığında toplamda 60 kursiyer belgelerini almış olacak. Kurum olarak görme engellilere her zaman destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başarılı kursiyerlerin sertifikaları Okul Müdürü Süleyman Çağman, Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Latif Kaya ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

08.06.2013 - memleket.com.tr