Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
ASAD Engelliler İçin Girişimcilik Eğitimi Veriyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ASAD Engelliler İçin Girişimcilik Eğitimi Veriyor (Okunma sayısı 1600 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Nisan 19, 2013, 02:05:42 ÖÖ »
Ankaralı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASAD) , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve KOSGEB işbirliği ile düzenlediği “ Engelliler İçin Girişimcilik Eğitimi Programı” başladı.
15 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında eğitimci Ayhan APAYDIN tarafından ASAD Konferans Salonu’nda toplam 60 kadar engelliye girişimcilik eğitimi verilecek.
Eğitim günü açılış konuşmasını yapan ASAD Dernek Başkanı Ekrem Akgümüş;
“Burada engelli bireylerimizin alacakları girişimcilik eğitimi ile kendilerine ve ülkemize pozitif bir katkı sağlamaları hedeflenmektedir. Bu eğitim sizler için muhakkak değerlendirilmesi gereken büyük bir fırsattır. Alınacak bu girişimcilik eğitimi sonunda iş planlarınızı da hazırlayarak her birinizin güzel işler başaracağına inanmaktayım. Şunu unutmayın ki; ASAD sivil toplum kuruluşu bünyesindeki işadamları olarak bizler, siz engelli bireylere katma değer sağlayacağına inandığımız her türlü projede yer almaya gayret ederek desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
ASAD Genel Sekreteri Kazım ÜNAL ise girişimcilere sertifikalarının Mayıs ayı içerisinde kutlanacak olan Engelliler Haftası’nda verileceğini ifade etti.
18.04.2013 - Başkent
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız