Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
İşitme Engelliler Meslek Lisesi Öğrencileri Fırat Üniversitesi'ni Gezdi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İşitme Engelliler Meslek Lisesi Öğrencileri Fırat Üniversitesi'ni Gezdi (Okunma sayısı 1522 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Nisan 17, 2013, 03:38:26 ÖÖ »
FÜ Tanıtım Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir nezaretinde üniversiteyi gezen işitme engelli öğrenciler, FÜ kampüsünü çok beğendiklerini belirtti. Akdemir, üniversite tercihi yapacak olan gençlere üniversiteyi tanıtmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlendiklerini belirterek, bu kapsamda işitme engelli öğrencileri üniversitede ağırladıklarını söyledi. Akdemir, "İşitme Engelliler Meslek Lisesi’nden bir grup öğrenciyi üniversitemizde ağırladık. Onlar için de üniversite önemli. Bologna kriterlerinin öngördüğü üniversitemizde de hayata geçirilecek olan Engelsiz Üniversite projesi var. Proje yürütücülüğünü Fırat Üniversitesi'nin yaptığı bu projeye destek olması amacıyla işitme engelli öğrencilere Fırat Üniversitesi'ni gezdirerek, üniversite hakkında çeşitli bilgiler verdik" dedi.
İşitme Engelliler Meslek Lisesi matematik öğretmeni Orhan Kılıç, öğrencilerin FÜ kampüsünü çok sevdiklerini ifade ederek, çok faydalı ve yararlı bir gezi yaptıklarını belirtti.
16.04.13 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız