*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Güven Kıraç : Engelliyi Oynamak Yapımcılıktan Zordu!  (Okunma sayısı 1302 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • MeLLeSeFeRi.com
Güven Kıraç : Engelliyi Oynamak Yapımcılıktan Zordu!
« : Nisan 13, 2013, 07:43:01 ÖÖ »

Güven Kıraç : Engelliyi Oynamak Yapımcılıktan Zordu!

Güven Kıraç; hem zihinsel engelli bir adamı oynadığı, hem de yapımcılığını yaptığı 'Özür Dilerim' isimli filmle ilgili konuştu: Role iki sene çalıştım; yapımcılıktan daha zordu.

Oyuncu Güven Kıraç, yapımcılığını üstlendiği 'Özür Dilerim' isimli filmde; 'Selim' adlı zihinsel engelli bir karakteri canlandırdığı sahnelerle adından söz ettirecek.

EKİM'DE SİNEMADA!

İstanbul Film Festivali kapsamında yarışan filmle ilgili konuşan Güven Kıraç, rolüne nasıl hazırlandığını şöyle anlattı: "Zihinsel engelliyi canlandırmak benim için yapımcılıktan daha zordu; iki sene boyunca yüzlerce zihinsel engelli çocukla bir araya geldim. Hepsinin birbirinden farklı davranış biçimi var. O yüzden kendime Kağıthane'de yaşayan 'Mahmut' isimli çocuğu model aldım; onun çok zor bir hayatı vardı. Bu filmde bir özürlü üzerinden 'Özür Dilerim' kavramının altını çizmek istiyorum." Cemil Ağacıklıoğlu'nun yönettiği filmde; Sema Poyraz, Köksal Engür, Serkan Ercan ve Deniz Denker gibi isimler de rol alıyor. Film, Ekim ayında gösterime girecek.

11.04.2013 - Sabah