Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Adana Valisinin Eşi Aylin Çoş Zihinsel Engelliler Sınıfını Açtı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Adana Valisinin Eşi Aylin Çoş Zihinsel Engelliler Sınıfını Açtı (Okunma sayısı 1258 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Adana Valisinin Eşi Aylin Çoş Zihinsel Engelliler Sınıfını Açtı
«
:
Mart 21, 2013, 03:16:09 ÖÖ »
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş tarafından yürütülen 'Benim Mahallem Canım Mahallem' kampanyası kapsamında bir ilköğretim okuluna zihinsel engelliler alt sınıfı kazandırıldı.
Adana'da pilot olarak seçilen Tellidere, PTT Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinde başlatılan kampanyada son olarak, Hacı Özcan Sinağ İlköğretim Okulu'na zihinsel engelliler alt sınıfı kazandırıldı. Sınıfın açılış törenine Aylin Coş, Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın, 11 Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Lions Kulübü Genel Yönetmeni Erdem Baylan ve üyeler katıldı.
Aylin Coş, törende yaptığı konuşmada, kampanyanın aktif bir şekilde devam ettiğini söyledi. Kampanya çalışmalarında birçok gönüllü ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışma yapıldığını anlatan Coş, Adanalı hayırseverlere işbirliği çağrısında bulundu. Konuşmanın ardından zihinsel engelli öğrencilerin eğitimine yönelik olarak, hayırseverler ve sponsor desteğiyle hazırlanan sınıfın açılışı gerçekleştirildi.
27.02.2013 - DHA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız