Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
HASTANE TARTIŞMASI BÜYÜYOR ROUND 2
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: HASTANE TARTIŞMASI BÜYÜYOR ROUND 2 (Okunma sayısı 1625 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
HASTANE TARTIŞMASI BÜYÜYOR ROUND 2
«
:
Mart 01, 2013, 05:21:36 ÖS »
MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ YUSUF HALAÇOĞLU, BUGÜN MHP İL BAŞKANLIĞINDA DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISI İLE BÖLGE HASTANESİ TARTIŞMASINA YENİ BİR BOYUT GETİRDİ.
Hatırlancağı üzere, Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri’de yapımı süren Bölge Hastanesinin yerinin uzak olmasına istinaden durdurulması gerktiğini söylemişti. Ak parti Kayseri Millletvekili İsmail Tamer’de, Halaçoğluna cevaben, Kayseri'ye gelmediğini ve seçildiği bölgeyi hiç bilmediğini göstermiştir" demişti. Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, bugün Mhp İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile bu tartışmaya yeni bir boyut getirdi. TEK TEK SAYDIM 28 IŞIK VAR Kendisinin Kayseri’yi tarihiyle bildiğini dile getiren Halaçoğlu, şehir merkezi’nden bölge hastanesinin olduğu yere kadar 28 trafik ışığının olduğunu söyledi. Halaçoğlu konuya ilişkin şunları söyledi; “ Bir saat demişsem. Sizde otomobilinizle bırakın toplu taşıma araçlarını Gesi’den bir otomobile binin, Terminal’in önüne kadar gidin. Şunuda söyleyeyim, İsmail kardeşimiz beni tam dinlememiş. Ben, hastaneye karşı çıkmadım, tam tersine daha merkezi bir yere yapılmasını önerdim. Özellikle Raylı Sistem güzergahında olsun istedim ki insanlar daha rahat ulaşsın dedim. Ben, Talas’ta Kaymakamlığın orda oturuyorum. Terminal’den buraya kadar tam 28 ışık var. Her birinde durduğunuzda zaten 28 dakika yapar. Birde trafik sıkışık ise, otomobilinizle varamazsınız. Sadece Ambulans ile gitmeyeceksiniz. Otomobille, yarım saat veya kırk dakikada varırsınız ama toplu taşıma ile gidin bir saatten önce gidin ben kabul edeyim, Kayseri’yi tanımadığımı. Ben, Kayseri’yi iyi tanıyorum. Ondan da iyi tanıyorum. Ak partili kardeşim Kayserili de değil diye biliyorum. Benim Kayserili olduğum kesin bunu kimse inkar edemez. Işık konusunu 25 diye tahmin ediyordum. Özellikle saydım 28 taneymiş. İsmail Bey, arabasına binsin Talas Kaymakamlığından hareket etsin. Polislerede söylesinler, geçiş üsütünlüğü olmasın. Ben, Meydan’dan gitmedim. Buradan gidilirse, 28 ışığın üzerine 5-6 tane daha ışık var. Bunlarla siyaset yapılamaz”
kayserikenthaber.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız