Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Engelli Gençler İçin Web Tasarımlı İstihdam Sağlanıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Gençler İçin Web Tasarımlı İstihdam Sağlanıyor (Okunma sayısı 1498 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Gençler İçin Web Tasarımlı İstihdam Sağlanıyor
«
:
Şubat 02, 2013, 04:13:25 ÖÖ »
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, engelli gençlerin web tasarımcısı ve içerik yöneticisi olmalarını sağlayan ”Afalina Akıllı Web Sitesi” projesini hayata geçirdi.
Konuyla ilgili açıklamaya göre, LED Bilişim ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin ortak projesiyle, engellilerin eğitimin ardından web tasarımcı olarak ekonomik hayatın içinde yer almaları amaçlanıyor.
Adını yunus balığı türü afalinadan alan projesiyle engel tanımayan gençler web tasarımcısı olarak iş hayatında aktif rol almaya başladı.
Projenin ilk öğrencisi, spastik deparazi hastası, 19 yaşındaki milli yüzücü Okan Çınar, derneğin imkanlarıyla önce grafik ardından da web tasarımcısı olduğunu belirtti.
Çınar, grafik tasarım kursunun kendisini sosyalleştirdiğine dikkati çekerek, ”Afalina ile beraber artık kendi parasını kazanan özgür bir birey oldum” değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ise engellilerin ekonomik hayata katılması için ellerinden geleni yapacaklarını anlattı.
Baş, engelli üyelerinin
www.engelsizwebtasarim.com
adresi üzerinden web sitesi yaptırmak isteyenlere, maksimum 3 gün içerisinde işi teslim ettiklerini kaydetti.
29.01.2013 - dunyabulteni.net
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız