Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Sınıf Öğretmenlerini Zihinsel Engelli Öğretmeni Yaptılar!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Sınıf Öğretmenlerini Zihinsel Engelli Öğretmeni Yaptılar! (Okunma sayısı 1364 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ocak 25, 2013, 03:56:28 ÖS »
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 eğitim sistemini uygulamaya koymasının ardından yaşanan norm fazlası sıkıntısı, öğretmenleri mağdur etmeye devam ediyor. Eğitim Sen MYK Üyesi Betül Korkut, "Öğretmenlerin alanlarını değiştirerek çözüm bulmaya çalışıyorlar. Birçok öğretmenimiz, belgesi olmadığı halde zihinsel engelliler ve teknolojik tasarım öğretmenliği yapmaya zorlandılar. Bu da öğretmenlerin psikolojisini bozdu" dedi. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini dile getiren Korkut, "Bakanlık, norm fazlası sorunları çözmeye dair öncelikle öğretmenlere bir yan alan tercih değişikliği ile tercih yapma hakkını verdi. Bu da eğitim sürecini eritmeye dönük olarak atılan bir adımdır" diye tepki gösterdi. Eğitim Sen olarak yaşanan sıkıntıya karşın meşru mücadelelerinin sürdüreceklerini belirten Korkut, "Yaşanan sorun hakkında dava açtık. Dava süreci halen devam ediyor. Bunun yanı sıra bütün alanlarda açıklamalar yaparak konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz" dedi.
25.01.2013 - Evrensel
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»