Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Spor Toto’dan Engelli Sporuna Büyük Destek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Spor Toto’dan Engelli Sporuna Büyük Destek (Okunma sayısı 1061 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Spor Toto’dan Engelli Sporuna Büyük Destek
«
:
Ocak 16, 2013, 11:49:37 ÖÖ »
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, geride kalan 2012 yılında da Türk sporunun en büyük destekçisi oldu.
Teşkilat başkanlığı, 2012 yılında Spor Genel Müdürlüğü'ne (SGM) bağlı 54 federasyona, 207 milyon 188 bin TL kaynak aktardı. Katkı payı, “2012 Yılı Ulusal ve Uluslararası Faaliyetlerine Reklam” başlığı altında, federasyonlara aktarıldı.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, en yüksek katkıyı 25 milyon TL ile Atletizm Federasyonu'na yaptı. Tenis Federasyonu 20 milyon 750 bin TL, Güreş Federasyonu da 19 milyon TL'lik destekle atletizmi izledi. Bunların yanı sıra basketbol, satranç, voleybol ve yüzme federasyonlarına da 10 milyon TL'nin üzerinde katkı payı sağlandı.
Briç ve Dans Sporları Federasyonlarına 50 biner TL'lik katkı sağlanırken, bu rakamlar sağlanan en düşük destekler oldu. Yelken Federasyonu 125 bin TL, Dağcılık Federasyonu 145 bin TL, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ise 150 bin TL'lik katkıyla Briç Federasyonu'nu takip etti.
Bu arada, badminton, bilardo, binicilik, bocce, bowling, dart, briç, buz hokeyi, cimnastik, dağcılık, dans sporları, eskrim, geleneksel spor dalları, çim hokeyi, kick boks, kürek, masa tenisi, muay thai, okçuluk, okul sporları, oryantring, özel sporcular, beyzbol ve ragbi, su altı sporları, triatlon, vücut geliştirme ve yelken federasyonları ise 1 milyon TL'nin altında katkı payı aldı.
Özel sporculara destek
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, 2012 yılı içinde bedensel engelliler, görme engelliler, işitme engelliler ve özel sporcular spor federasyonlarına ise toplamda 5 milyon 600 bin TL kaynak aktardı.
Bu federasyonlar içinde görme engelliler, 2 milyon TL ile en büyük payı aldı. İşitme Engelliler Federasyonu 1 milyon 500 bin TL, bedensel engelliler 1 milyon 250 bin TL ve Özel Sporcular Spor Federasyonu ise 850 bin TL'lik katkıyı teşkilattan bütçesine aktardı.
16.01.2013 - AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Spor Toto’dan Engelli Sporuna Büyük Destek