Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verilecek
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verilecek (Okunma sayısı 754 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verilecek
«
:
Ocak 08, 2013, 08:28:47 ÖÖ »
Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sivas Merkez ile Akıncılar, Divriği, Gemerek, Gölova, Gürün, Hafik, İmranlı, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş ve Zara ilçelerindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engellilerin, hamilelerin ve kronik rahatsızlığı bulunanların, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün idari izinli sayılacakları belirtildi.
Sivas Merkez ve söz konusu ilçelerde kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verilmesi kararlaştırılmıştı.
Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün (bir gün) tatil edildi.
Ayrıca, kamuda çalışan hamile ve engelliler de bugün idari izinli sayılacak.
Orhaneli ilçesinde de ilk ve orta dereceli okulların, aynı nedenlerle Kaymakamlık tarafından bugün tatil edildiği bildirildi.
Nevşehir kent merkezinde, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sabah saatlerinden itibaren kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, il merkezi ile bağlı belde ve köylerdeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarının bugün tatil edildiği bildirildi.
Bu arada, Nevşehir Valiliğinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle kamuda çalışan hamile ve engelliler ile kronik rahatsızlığı bulunanlar da bugün bir gün süreyle idari izinli sayılacak.
08.01.13 - AA
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız