Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
"Beni Affedin" Yazdı Kendini Astı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: "Beni Affedin" Yazdı Kendini Astı (Okunma sayısı 1651 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
"Beni Affedin" Yazdı Kendini Astı
«
:
Ocak 02, 2013, 03:55:50 ÖS »
Kayseri'de, 20 yaşındaki genç, 'Anne ve baba size layık bir evlat olamadım. Beni Affedin' yazılı notu göğsüne ilikledikten sonra su borusuna bağladığı kaşkol ile kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesine bağlı Gece Bulutları Sokak'taki Cemil Baba Sitesi'nde meydana gelen olayda, öğrencilerin kaldığı dairede bir kişinin kendini asarak intihar ettiği öğrenildi. Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine 112 ve 155 ekipleri geldi ve yapılan incelemelerde 20 yaşındaki E.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. E.K.'nın 'Anne ve baba size layık bir evlat olamadım. Beni affedin' yazılı notu göğsüne ilikledikten sonra su borusuna bağladığı kaşkol ile kendini asarak yaşamına son verdiği belirlendi. Acı haberi alan E.K.'nın yakınları Cemil Baba Sitesi'nin önünde sinir krizleri geçirdi. E.K.'nın cesedi, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın tamamlanmasının ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
kayserikenthaber.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız